Weer een windturbineproject

Weer een windturbineproject

Op 13 februari 2024 kregen wij een brief in de bus die blijkbaar al op 31 januari 2024 was geschreven. Als bewoner van een locatie die dichtbij de locatie van de plannen ligt ontvangen we allemaal zo'n brief. Een nieuw windturbineproject voor Nolimpark.

We waren hiervoor natuurlijk in 2021 al gewaarschuw toen de eerste 3 molens operationeel werden. Op HLN konden we toe ook al lezen dat onze gemeente aan een plan werkte om er nog meer te bouwen in de toekomst.

We zien in de brief dat we welkom zijn op een infomoment waar we worden ontvangen door de mensen van 5 lokale bedrijven (Staf Cars, APK Group, Profel, LSK nv & JM Building nv). Persoonlijk is mij uit de brief niet duidelijk welke betrokkenheid deze bedrijven hebben met het plan. Omdat ze hoogstwaarschijnlijk een behoorlijke opkomst verwachten voor het infomoment hebben ze de tijd verdeeld in een aantal blokken. Wanneer je dus het infomoment wilt bijwonen dan is het zaak ok jezelf in te schrijven en te kiezen voor een moment wat voor joou passend is.

20240213 BriefWindturbineproject QR code

Op de achterkant van de brief vind je een QR-code die je kan inscannen, maar je kan ook gewoon gaan naar deze link: https://tiny.cc/NolimparkWindproject waar je je vervolgens kan aanmelden. Doe dit vooral voor 25 februari 2024 17:00 uur, want dan stopt blijkbaar de mogelijkheid om in te schrijven.

Wanneer mensen geen internet hebben kunnen ze, tijdens kantooruren (8u-12u/13u-17u), bellen op +32-474-440533

Er is zelfs een emailadres beschikbaar voor dringende vragen die niet kunnen wachten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De redactie van 't Fabriekske is altijd op zoek naar nieuws. Heeft u iets beleefd of een verhaal dat de moeite waard is om met de wijkbewoners te delen. Laat het ons dan weten.
Maak gebruik van het contactformulier onderaan deze website of stuur een e-mail naar redactie@fabriekske.be

Ga naar het volledige nieuwsoverzicht

 

Contact

Ongeldige invoer